website templates free download

Ndr. Standvej 42, 8400 Ebeltoft

Ledig erhvervslejemål Ndr. Strandvej 42, 8400 Ebeltoft. Lejemålet er placeret på den bedste adresser, på byens største indfaldsvej. Lokalerne vil være velegnet til butik eller liberalt erhverv.  

Lejemålets opdeling

Lejemålet er på 250 m², med tilhørende 2 x tekøkken/frokoststue/møderum og 2 x toilet. Lokalet fremstår lyst og venligt, med en flot udsift ud over Ebeltoft Vig.

Nyistandsat og vedligeholdt

Ejendommen er nu nyistandsat, med :
 - Nye vinduer ud mod Ebeltoft Vig (udsigt)
 - Nye hoveddøre
 - Istandsættelse af væg, lofter & nye gulve
 - Udskifitning af overfladen på repos. 

Ndr. Strandvej 42, 8400 Ebeltoft

Se videon til venstre, og få et hurtig overblik over omgivelserne på adressen. Lokalerne ligger på Ndr. Strandvej 42 i Ebeltoft, som er indfaldsvejen/gennemgående vej i Ebeltoft. Man få derfor gode muligheder for at profilere sig for alle besøgende i byen.

Til lejemålet er der adgang til fælles P-pladser lige uden for lokalerne, samt bag ved bygningen. Der er ud til vejen mulighed for promovering med gadesælger/beachflag og mulighed for reklamer på det fælles skilt.

Lokalet

Se videon til højre, og får en gennemgang af lokalet indvendigt. Lokalet fremstår lyst og flot, med nye gulve overalt. Man vil nemt kunne opdele lokalet i mindre rum/kontorer hvis det ønskes. Til lokalet er 2 x toiletter, samt 2 tekøkkener der kan anvendes til frokoststure eller mindre mødelokale.

Der er til lokalerne adgang fra forsiden af bygningen, der ligger ud til Ndr. Strandvej. Samt adgang fra siden af bygningen der ligger på Reberbanen. Udlejes til butik eller liberalt erhverv.

Bemærk at lokalet ikke udlejes til salg af uemballerede fødervarer, produktion af fødevarer, restaurant/cafe og lignende.

Oversigtstegning
Bemærk ej målfast.

Tekniske oplysninger
Lejemålet er opvarmet med el, luft til luft varmepumpe.
Vand og afledning er indregnet i lejeprisen.
Lejer sørger selv for aftale om renovation efter behov.

Kontakt udlejer eller administrator for en fremvisning.
ADDRESS:
HUMMERVEJ 11
DK-8400  EBELTOFT
CVR: 2839 2818

INTERNET:
EMAIL: mail@vorresudlejning.dk
WEB: www.vorresudlejning.dk


UDLEJER:
Jørgen Vorre
Telefon +45 8634 3955


ADMINISTRATOR:
Michael Vorre
Telefon +45 6127 3737